Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
sponsorgeld voor deelname Alpe d'HuZes

Pieter Verduijn (Bos Brothers) fietst in twee dagen 420 km langs relaties voor het goede doel

Deze week fietst Pieter Verduijn bij een aantal relaties langs om geld op te halen voor Alpe d'HuZes (KWF). Woensdagmiddag gaat Pieter bij een paar relaties in het Westland op bezoek, donderdag van Vierpolders naar Ridderkerk/Barendrecht, daarna naar Rilland en de slaapplaats is dan in Nieuwe Tonge. Vrijdag van Nieuwe Tonge naar de Betuwe, daarna naar Bleiswijk en dan een afzakkertje halen op Westerlee. Onderstaand de motivatie van Pieter om te gaan fietsen voor het goede doel:

Vorig jaar in mei moest een goede vriend van mij ziek naar huis omdat hij zo'n hoofdpijn had en zich opgebrand voelde. Arthur, een oud-paprikateler, was nooit ziek en ging ook zeker niet eerder van zijn werk naar huis omdat hij zich niet goed voelde. Na een maand thuis te hebben gezeten en door de mallemolen te zijn geweest in het ziekenhuis kwamen de artsen erachter dat hij een tumor in zijn hoofd had ter grote van een pingpongbal. Arthur is vrij snel daarna geopereerd en de tumor werd verwijderd. De artsen waren positief en vertelden ons dat de operatie goed was gelukt.


Links: Arthur met Stijn, rechts: Pieter Verduijn

Even later moest Arthur onder de scan om te checken of alles goed was…..dat was dus niet het geval. In zijn hersenen woekerde de kanker nog steeds. Omdat het woekert, is het dus ook niet goed aan te pakken. Arthur is nu 30 bestralingen (het maximale aantal) en een aantal chemokuren verder waardoor hij toch wel heel erg verzwakt is.

Voor het hele gezin, zijn vrouw en 2 kinderen (11 en 7 jaar), is het dagelijks leven helemaal veranderd en draait alles om de ziekte…. Arthur was altijd fervent wielrenner en gaf bij ons in de groep altijd aan dat hij graag een keer met een groepje aan een uitdaging voor goede doel mee zou willen doen (Alpe d'huZes, Tour for Live of zoiets). Arthur kreeg daar nooit echt veel voorstanders in mee omdat iedereen 'het nogal druk had' met zijn eigen leven.

Ik ben samen met Arthur in oktober nog naar een bijeenkomst van Team Westland geweest om te kijken of we samen toch nog een keer aan Alpe d'HuZes mee zouden kunnen doen. Helaas kwam Arthur kort daarna er toch achter dat hij daar al veel te zwak voor is. Ik heb nu aan Arthur aangegeven dat ik voor hem en natuurlijk voor de vele andere patiënten die berg zes keer op ga fietsen. 4 juni volgend jaar ga ik met Team Westland mee om aan de Alpe d'Huzes mee te doen.

Om mee te mogen rijden die dag moet je minimaal € 2.500,- sponsorgeld meenemen. Vandaar dus dit verzoek. Deze week wil ik zelf op de fiets een aantal relaties bezoeken om sponsorgeld op te halen. Dit wordt een fietstocht van ongeveer 420 kilometer door Zuid Holland, Zeeland en de Betuwe. Hierbij wil ik jullie vragen of jullie mij willen sponsoren om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Graag ontvang ik van jullie een reactie of jullie mij kunnen sponsoren (NL18RABO0142244120 tnv P Verduijn).


Pieter Verduijn
Mob: +31 6 51343707
E pieter@bosbrothers.nl
Publicatiedatum: