Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denemarken: Netto opent nieuwe winkels in 2015

De Deense discounter Netto heeft aangekondigd dat het meer dan 50 nieuwe winkels zal openen in 2015. Naast de nieuwe openingen zullen er 20 winkels verhuizen en een vergelijkbaar aantal verbouwingen plaatsvinden.. 

Focus op verse producten betekent dat er grotere winkels nodig zijn
De verandering is nodig vanwege de recente focus op versproducten. Netto: 'De toegenomen vraag naar verse groenten en fruit, vers vlees en vers gebakken brood in Netto verhoogt de noodzaak aan meer ruimte en gemoderniseerde commerciële panden'.
Ook de discounters Aldi en Lidl zijn bezig met het introduceren van grotere winkels op meerdere markten. Ze proberen zo een 'one-stop bestemming' voor het winkelend publiek worden.

Winstgevendheid van cruciaal belang voor het succes van Netto
Brian Seemann, manager van Netto Denemarken laat weten: "We openen alleen rendabele winkels. Groei omwille van enkel de groei is zinloos voor ons. Nieuwe winkels, nieuwe winkelopeningen, verhuizingen of renovaties moeten het waard zijn vanaf dag één '.

Eerste winkel van 2015 geopend in de buurt van de tweede grootste stad van Denemarken
Netto's eerste nieuwe winkel van 2015 werd vorige week geopend ten zuiden van Aarhus, de op een na grootste stad van Denemarken. Deze maand is de supermarkt van plan om nieuwe en grotere winkels te openen in Zealand en Funen, respectievelijk Denemarkens grootste en meest bevolkte eiland en derde grootste eiland.


Ga naar retailanalysis.igd.com voor meer informatie.
Publicatiedatum: