Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vers hoofdrol in vernieuwde AH XL

Om 14.00 uur gisterenmiddag opende Albert Heijn aan de Limburglaan in Eindhoven zijn nieuwste aanwinst: de vernieuwde Albert Heijn XL. In de nieuwe winkel moet eigentijds, gemakkelijk en betaalbaar boodschappen doen centraal staan. Een marktplein, nieuwe producten, nieuwe versafdelingen en een team gastvrije en vakkundige medewerkers, die zowel persoonlijk als digitaal bereikbaar zijn voor klanten, moeten een bezoek aan de winkel voor klanten tot een belevenis maken.



Op de groente- en fruitafdeling is een uitgebreid assortiment verse ingrediënten toegevoegd, zoals gerookte knoflook, borettana uien, diverse pepers, cressen & kiemgroenten, nieuwe verse kruiden en losse paddenstoelen zoals shiitake en duinvoetjes. Op deze afdeling is ook veel aandacht voor biologisch. Dit assortiment wordt bij elkaar gepresenteerd en is uitgebreid met bijvoorbeeld biologische snijbonen, aubergines, puntpaprika's, gesneden andijvie en spinazie.

Ook de onlangs geïntroduceerde buitenbeentjes zijn verkrijgbaar op de afdeling in een doos met een selectie groente- en fruitproducten, die we op basis van het seizoen samenstellen en die vanwege de afwijkende vorm of uiterlijke kenmerken afwijken.

Voor de dagelijkse portie vitaminen worden in de Sap & Salade bar de hele dag door verse sappen, smoothies en salades gemaakt. Er zijn meer convenience-concepten in de vernieuwde winkel.

In de Allerhande keuken bereiden koks elke dag een wekelijks wisselend menu van vijf scherpgeprijsde hoofdgerechten, twee bijgerechten en één dessert. De recepturen zijn gebaseerd op het thema van Allerhande en het seizoen en er is altijd een vegetarische maaltijd beschikbaar.

Het 1-2-3-4 kokenconcept biedt klanten de mogelijkheid om met verschillende verse componenten zoals rijst, pasta, vlees, vis, groenten en saus thuis een volledige maaltijd voor vier personen te bereiden.

Bij de Pizzabakker kun je kiezen uit tien varianten ambachtelijke, vers belegde pizza's, die ter plekke gebakken worden in de steenoven.



Publicatiedatum: