Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wim van den Boomen voorzitter ZLTO Glastuinbouw

De Algemene Vergadering van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie ZLTO heeft vandaag (25 november) glastuinder Wim van den Boomen (51) uit Someren benoemd als voorzitter van ZLTO-vakgroep Glastuinbouw. Hij volgt daarmee deze zomer overleden Tiny Aerts uit Elshout op.

Wim van den Boomen had een glasgroentebedrijf (paprika's) in Someren. Van den Boomen blijft als adviseur verbonden aan de glastuinbouw. Volgens de vertrouwens-commissie was Wim van den Boomen de beste kandidaat voor de functie van vakgroepvoorzitter glastuinbouw. Hij heeft veel ervaring (30 jaar) en visie als ondernemer. Hij spreekt leden aan en kan de verbinding leggen met LTO Glaskracht Nederland.

Tiny Aerts
Tiny Aerts overleed afgelopen zomer totaal onverwacht. Tiny Aerts, komkommerteler in Elshout, was vele jaren actief voor ZLTO en LTO Nederland en was het gezicht van de glastuinbouw voor veel ZLTO-leden.

ALV
Tijdens de Algemene Vergadering van Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie ZLTO zijn Adrie Bossers (akkerbouw), Ko Hooijmans (paddenstoelen), Hugo Bens (pluimvee) en Berdien van Everdingen (schapen) voor een nieuwe termijn van vier jaar benoemd als ZLTO-vakgroepbestuurder.

Adrie Bossers heeft een akkerbouwbedrijf in Lange Weg (West-Brabant). Hij is herkozen als vakgroepvoorzitter Akkerbouw en is ook lid van het ZLTO-bestuur. Het is Bossers tweede termijn. Ko Hooijmans uit Kerkdriel is voorzitter van de ZLTO- en LTO Nederland-vakgroep Paddestoelen. Hooijmans begint aan zijn derde termijn. Legpluimveehouder Hugo Bens uit Haps is voor een tweede termijn benoemd als voorzitter van de pluimveehouders in het ZLTO-werkgebied. Berdien van Everdingen uit Heusden is herbenoemd als voorzitter schapenhouderij van ZLTO.

ZLTO Bestuur
Na de benoemingen en herbenoemingen bestaat het bestuur van ZLTO uit tien leden: Hans Huijbers (voorzitter), Peter de Koeijer (vicevoorzitter en regio Zeeland), Toon van Hoof (rundveehouderij), Maarten Rooijakkers (intensieve veehouderij), Adrie Bossers (akkerbouw), Jan Roefs (tuinbouw), Gerard Nabuurs (regio Oost), Herman van Ham (regio Midden) en Remco Beekers (regio West).
 
Publicatiedatum: