Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kees van Velden aan de slag bij Custo Partners

Kees van Velden (59 jaar) is na slechts een halfjaar thuiszitten vanwege faillissement van een Westlandse toeleverancier binnen de glastuinbouw weer aan de bak.
Kees van Velden, die 39 jaar werkzaam was bij desbetreffende toeleverancier, is nu met veel plezier en een mooie missie weer volop actief binnen onze glastuinbouw.



Met veel passie en beleving is Kees nu op pad met zijn nieuwe missie 'De teler helpen aan een beter rendement'. Met zijn 39-jarige ervaring en de reeds vergaarde kennis binnen het adviesbureau waar Kees nu werkzaam is, kan hij één ding beloven: we komen iets brengen in plaats van halen. Met een no-nonsense-aanpak, opgerolde mouwen, marktinzicht, een efficiënte kijk op processen en effectieve inzet van middelen zullen de tijdsinspanningen voor de analyse en rendementsadvies de tuinder/teler of AGF-bedrijf geen geld kosten. U uitdagen tot garantie voor een beter rendement is waar Kees van Velden nu voor gaat.
 
Eigen ervaring
Geweldig om weer werkzaam te zijn binnen de Glastuinbouw en mijn relaties weer te mogen ontmoeten, te meer om met mijn nieuwe functie daadwerkelijk wat te kunnen betekenen voor de tuinder/teler, door middel van over de schouders mee te kijken of het rendement verbeterd kan worden. op bijvoorbeeld het gebied van inkoop, energie, flexarbeid, verzekeringen en handelsgoederen. De toegevoegde waarde voor de tuinder is dat ik geen geld mag kosten en dus alleen maar in gesprek ben voor een beter rendement.

Benieuwd naar de unieke aanpak van Kees van Velden? Neem gerust contact op, want koffie drinken is nog steeds zijn hobby.

Voor meer informatie:
Custo&Partners
06-33054983
mail@custo-advies.nl
custo-advies.nl
 
Publicatiedatum: