Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl geeft Belgische studenten groenten en fruit

Studenten eten niet genoeg groenten en fruit, omdat het vaak te duur is voor hen. Lidl Belgiƫ heeft besloten om gratis groenten en fruit weg te geven aan studenten. Dit is een goede manier voor producenten om nieuwe klanten te winnen.

Aangezien slechts 25% van de studenten een of twee stuks groenten of fruit per dag eten, was het noodzakelijk om zich te richten op de consumptie jongeren. Lidl heeft een wedstrijd opgezet die tot 12 oktober zal duren. Er zijn 1.000 Belgische studenten, die kans hebben om een schooljaar lang groenten en fruit te winnen. Zij hebben ook een "spel" opgezet waarbij 1.000 studenten een "Lidl Bag" kunnen winnen, die ze elke week kunnen bijvullen met groenten en fruit. Ondanks de vele prijsdalingen op groenten en fruit is het vaak nog te duur voor studenten. 

"We zijn deze actie begonnen, omdat we veel waarde hechten aan de gezondheid van de consument. Uiteraard hopen we dat studenten die hun zak gratis groenten en fruit halen, ook naar de winkel komen om hun gehakt, jam, tandpasta etc. te kopen," meldt de woordvoerder van Lidl, Julien Wathieu.

Publicatiedatum: