Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koninklijk bezoek aan De Wereld van Smaak

Woensdag 1 oktober aanstaande zal Hare Majesteit Koningin Maxima de Markthal in Rotterdam openen. Tijdens deze opening zal zij majestueus uitzicht hebben over alle activiteiten in de Markthal vanaf het terras van De Wereld van Smaak.

De Wereld van Smaak is een interactief inspiratie podium, dat ruimte biedt aan diverse (vers)sectoren uit de voedingsmiddelenindustrie, zoals zuivel, groenten en fruit, brood & banket, aardappelen en kruiden & specerijen. Hier worden jong en oud gestimuleerd om letterlijk en figuurlijk 'samen aan tafel' kennis en inspiratie op te doen over al het goede van vers, smakelijk eten en hoe dit bij iedereen past!

De Wereld van Smaak is dagelijks geopend van 10:00 – 20:00 uur en op zondag van 12:00 – 18:00 uur. Jong, oud, zakelijk of particulier, schuif samen aan tafel en laat je inspireren!

Organisatie

De Wereld van Smaak is een onafhankelijke coöperatie waarin de volgende partners samen aan tafel zitten: GroentenFruit Huis, Platform van Moeder Natuur, Brood- en banketbakkersvereniging NBOV, Kookpunt Rotterdam, Verstegen Spices & Sauces.
Publicatiedatum: