Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4,8 ha belichte teelt met WKK

Tomatenkwekerij Den Berk groeit door

Tomatenkwekerij Den Berk in Merksplas bouwt momenteel hard aan de derde fase van haar bedrijf. Doordat het naastgelegen bedrijf te koop kwam, deed zich de gelegenheid voor om het teeltoppervlak nogmaals te kunnen uitbreiden, ditmaal met 4,8 hectare.

Net als tijdens de eerste en tweede fase van de bouw van dit bedrijf hebben de zaakvoerders Koen Lauwerysen en Luc Beirinckx Looije Agro Technics opdracht gegeven om hen bij het hele traject terzijde te staan.

Looije Agro Technics begeleidt de bouw. Verder zijn Havecon, Cogas Zuid, Hortiplan, Holland Scherming, Meteor Systems, Alfen, Jenbacher, Stolze, Gavita, Jochems en Schellekens bij de bouw betrokken.

In de nieuwe afdelingen zal Den Berk gebruik gaan maken van assimilatiebelichting om ook vanuit deze vestiging de afnemers op elk moment in het jaar te kunnen bedienen met haar hoog kwalitatieve tomaten. Hiervoor wordt de WKK-capaciteit uitgebreid met een nieuwe Jenbacher installatie van 4,4 MW. Net als bij de tweede fase is voor het kasdek wederom geïnvesteerd in antireflectie en diffuus glas. Op haar website www.denberk.be geeft Den Berk een helder beeld van haar visie en bedrijfsvoering.


Voor meer informatie:
Looije Agro Technics
Stelvenseweg 11, 4921 PL Made NL
Telefoon: +31 (0)162 - 684 336
E-mail: info@lat.nl
http://www.lat.nl/nl-NL/

Publicatiedatum: