Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turkse veredelaar Yüksel: 7 rassen, 650 hectare

Zaadbedrijf Yüksel Tohum timmert steeds meer aan de weg op het gebied van kassen. Het Turkse tuinbouwbedrijf breidt zijn diensten uit naar het buitenland en brengt zijn ervaring op het gebied van telen mee naar kassen over de hele wereld.



Medewerker Ziya Yildiz is trots op het bedrijf: "Natuurlijk wordt de wereldwijde zaadmarkt gedomineerd door Nederlandse en Israëlische bedrijven. Die landen lopen voorop in de zaadontwikkeling. Wij willen zaad ontwikkelen met onze variatie en groeiprogramma's, zonder dat buitenlandse bedrijven bij dit honderd procent Turkse bedrijf investeren."



"We hebben verschillende segmenten ontwikkeld in zeven groenten. Deze variaties werden positief ontvangen door de Turkse markt. De buitenlandse bedrijven zijn ook geïnteresseerd in ons groeiprogramma. We hebben momenteel in 55 landen meer dan 650 hectare grond", aldus Yildiz.



In Turkije is het bedrijf diep geworteld en in Nederland en Jordanië heeft het bedrijf verschillende vestigingen. Yüksel mikt verder op de Noord- en Zuid-Amerikaanse kasmarkt. Yüksel: "We hebben veel ambities. We zijn nu al aanwezig in de Verenigde Staten en Canada en gaan geleidelijk onze invloed op de kasmarkt vergroten."

Yüksel Tohum
Ziya Yildiz
Telefoon: +90 242 461 23 93
ziya@yukseltohum.com
info@yukseltohum.com
www.yukseltohum.com
Publicatiedatum: