Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seizoen Dribling-courgettes vandaag gestart bij Hagé International

Vanaf vandaag heeft Hagé International weer exclusief Dribling courgettes van de Spaanse producent Hortofruticola Las Norias beschikbaar. Hagé heeft al sinds de jaren tachtig een samenwerking met de Spaanse courgetteproducent Las Norias. Het courgette merk Dribling is een begrip in Europa en staat bekend om zijn goede kwaliteit en sortering.


Miguel Angel Rubio met de eerste Dribling courgettes

Ton Bouw, productmanager Spaanse groenten bij Hagé, is erg tevreden over de samenwerking. Hij onderhoudt intensief contact met Miguel Angel Rubio, directeur en mede-eigenaar van Hortofruticola Las Norias: "Dit is een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf met mensen die een kwalitatief top product leveren. Daarnaast staan ze garant voor continuïteit in volume en beschikbaarheid. Hagé International is trots om het merk Dribling dagelijks aan te kunnen bieden aan haar klanten."

Beide partijen kijken uit naar het komende seizoen. De courgettes van Dribling zijn beschikbaar van begin september tot en met eind juni in verschillende maatsorteringen.

Voor commerciële vragen en productinformatie, kunt u contact opnemen met Hagé International, Ton Bouw, T +31 (0)180 657 892 of t.bouw@thegreenery.com



Publicatiedatum: