Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo: Laagsteprijsgarantie AGF in campagne en gratis boycot-appelen

Twee opvallende acties van Jumbo. De supermarktketen deelt dit weekend gratis appelen uit om de Nederlandse telers te steunen. Gelijktijdig wordt de campagne over de laagsteprijsgarantie voor AGF uitgebreid.

Jumbo heeft volgens Nu.nl 1,5 miljoen extra appels ingekocht om gratis weg te geven als onderdeel van de campagne om Nederlandse telers te ondersteunen. Al eerder plaatste het concern bordjes met "Hollands product" naast de Nederlandse AGF-producten. Nu wordt de campagne een tandje opgeschakeld: vrijdag 5 en zaterdag 6 september worden de appels weg gegeven aan klanten. Vanuit telers zou het concern positieve geluiden ontvangen. "Deze campagne zorgt voor meer afzet, wat de telers ten goede komt", aldus het concern tegen Nu.nl. Over de kosten die gemoeid zijn met de actie worden geen uitspraken gedaan.

Laagsteprijs
In een nieuwe campagne, die deze week gelanceerd werd, wordt stilgestaan bij de laagste prijs voor snoeptomaatjes, Conference-peren, sla en bospeen. Jumbo adverteert al langer met een laagsteprijsgarantie. Eerder werd de banaan daar het boegbeeld van. Nu staan meer AGF-producten in de spotlight. "Bijvoorbeeld bananen voor maar € 0,99 per kilo, kropsla voor € 0,69 per stuk, bospeen voor maar € 0,99 per bos, snoeptomaatjes voor € 0,99 en Conference peren voor € 0,99 per kilo. Zo goedkoop vind je ze nergens. En dat is niet tijdelijk, maar altijd", communiceerde Jumbo gisteren. Deze prijzen kunnen oplopen als de markt aantrekt - het gaat Jumbo alleen om het garanderen van de laagste prijs t.o.v. andere retailers.


Publicatiedatum: