Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Iedereen genoot met volle teugen"

Aantal deelnemers Cibel Classic 2014 verdubbeld

Op 24 augustus, de feestdag van de Cibel Classic, na dagen van onophoudende regen, priemden 's ochtends vroeg al de eerste zonnestralen door de wolken. Het zou een mooie dag worden. Om 7.00 uur sijpelden de eerste fervente wieler-liefhebbers binnen. Vroege vogels die bij hun inschrijving onmiddellijk verwend werden met een heerlijk kopje Illy koffie. Een half uurtje later stonden ongeveer 30 die hards vertrekkensklaar voor de begeleide fietstocht van 120 km, voorafgegaan door een wegkapitein op de quad en geflankeerd door 2 motards, een technische wagen en een viertal wegkapiteins op de fiets.

Verdubbeling deelnemers
"Nog minstens evenveel anderen verkozen deze eerste tocht van de dag individueel af te leggen, de voorkeur gevend aan hun eigen ritme. De Cibel Classic was op gang
getrokken. De rest van de voormiddag kenmerkte zich door een drukte van jewelste. Er vertrokken maar liefst 100 fietsers voor de begeleide tocht van 80 km. Maar ook de individuele fietsers van 80, 60 en 20 km stroomden in grote getale toe. Het
schitterende zonnetje en de aangename temperaturen zorgden er voor dat deze editie van de Cibel Classic een verdubbeling van het aantal fietsende deelnemers mocht optekenen."



Op de bevoorradingspost in Kessel (na 40 en voor de 120 km fietsers opnieuw na 80
km) zat de sfeer er meteen goed in. De site van eventpartner Brands In Motion straalde opnieuw een ongeziene dynamiek uit. Naast de bevoorrading met kwaliteitsproducten van Sportscontrol, fruit van Cibel en Cebon en koekjes, werd de site animatief en decoratief aangekleed door Brands In Motion en gesponsord door Kalas Benelux, het sportkledingmerk dat ook tekende voor de Cibel-Cebon fietsuitrusting. Een hoogstaand kwalitatieve en unieke bevoorrading als deze is er ongetwijfeld eentje die elke deelnemende fietser in zijn geheugen gegrift heeft staan.



Gezellige barbecue
"Rond 11u00 sijpelden ook de eerste supporters binnen. Partners van de fietsers en hun kinderen zochten de site van Starpack op om daar vanaf de middag samen met hun familieleden te genieten van een gezellige barbecue met Légumaise sausjes en te smullen van de heerlijke wraps met frisse groentjes van Flandria. De kinderen leefden zich uit op de vele animaties als een klimtoren, een BERG skelterbaan, een
trampolinewagen, … Maar ook bij de leuke op maat gemaakte Cibel en Cebon-spelen
en het Chiquita bananenvangspel waren de speellustigen niet weg te slaan."

"Iedereen genoot met volle teugen van een zalige middag. Sommigen trokken nog even de wandelschoenen aan voor een gezellige wandeling in de nabije omgeving.
Klap op de vuurpijl en blikvanger van de dag was ongetwijfeld de reusachtige
chocoladefontein met vers fruit. De veiling van Borgloon en Starfruit zorgden voor het heerlijke zachte fruit, appels en peren. Het fruit werd zo gretig in de chocolade gesopt dat er al na twee uur opnieuw 15 kg chocolade moest worden aangevoerd. Een ervaring als geen ander dus voor de glunderende genieters."

"Cibel Classic 2014 staat geboekstaafd als een prachteditie. Dat er een herhaling komt, staat nu al als een paal boven water."
Publicatiedatum: