Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leen Huisman maakt doorstart als Huisman Scherming

Leen Huisman B.V., installateur van scherminstallaties, maakt een doorstart. Directeur Ruud Vlottes gaat samen met ca. 20 gekwalificeerde medewerkers door onder de naam Huisman Scherming B.V.

"De doorstart zorgt voor continuïteit van de dienstverlening zoals service en renovatie werkzaamheden alsmede nieuwbouwprojecten in binnen- en buitenland. In de nieuwe organisatie blijft het kwaliteitsniveau en innoverende karakter dat opdrachtgevers van ons gewend zijn, ongewijzigd", laat het bedrijf weten.

De activiteiten blijven plaatsvinden vanuit het bedrijfspand aan Honderdland 131 te Maasdijk. "We zijn te bereiken op onze vertrouwde telefoonnummers en e-mailadressen. Huisman Scherming B.V. bedankt haar klanten en leveranciers voor het gestelde vertrouwen en zal zich uiteraard blijven inzetten voor een prettige samenwerking."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Vlottes, Dave Boer of Barry Roessen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0174) 51 27 33.

Publicatiedatum: