Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking tuinbouwsoftwareleveranciers Indigo Solutions en Mprise

Onlangs is een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen Indigo Solutions, dé leverancier van tuinbouwsoftware op basis van Dynamics NAV en Mprise, gerenommeerd Dynamics dienstverlener. Door deze krachtenbundeling is Indigo Solutions in staat haar positie als leverancier van tuinbouwsoftware verder uit te bouwen, zowel nationaal als internationaal.

Indigo Solutions zal zich voornamelijk richten op de verdere productontwikkeling van de tuinbouwsoftware Agriware die zowel op locatie als online wordt aangeboden. In de nieuwe opzet neemt Mprise de bijbehorende dienstverlening voor haar rekening.

"Dit is een droomscenario wat samenwerking betreft. Indigo Solutions is een uniek bedrijf dat diep geworteld is in de glastuinbouwsector en dat staat voor kwaliteit en continue betrokkenheid." aldus Ard Flier, Directeur van Indigo Solutions. "De samenwerking zorgt ervoor dat we beiden doen waar we goed in zijn en waar onze focus ligt. Dat is voor Indigo het continue realiseren van de functionele behoefte van de tuinbouwbranche van Agriware en voor Mprise het leveren van de bijbehorende dienstverlening. Op die manier kunnen we onze ambitie om de tuinbouw specifieke software up to date te houden en om in het binnen- en buitenland een bepalende leverancier te zijn, waar blijven maken."

Ook Joop de Jong, Directeur van Mprise, ziet de grote voordelen voor beide bedrijven. "Onlangs hebben wij de sierteelttak van Prodware overgenomen. Die basis en deze samenwerking met Indigo Solutions bieden enorme kansen voor ons in de tuinbouw. De producten Agriware en Horti versterken elkaar en vullen elkaar aan. Hierdoor kunnen we gezamenlijk een nog bredere doelgroep in de tuinbouw bedienen op het gebied van productie & planning, verkoop, financieel én handel."

Naast de tuinbouwsoftware Agriware, op basis van Microsoft Dynamics NAV, levert Indigo Solutions ook logistieke software voor de tuinbouw; ISAL. Deze software is ontwikkeld voor de afhandeling van logistieke processen en activiteiten en wordt onder andere toegepast op mechanische systemen van Flier Systems en Van Zaal. Deze logistieke activiteiten vallen buiten de samenwerking met Mprise en blijft volledig verzorgd worden door Indigo.
Publicatiedatum: