Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shawn Harris:

"Nature’s Pride bouwt aan core business en niet aan nieuwbouw"

Gisteren is er een bericht verschenen waarin stond beschreven dat Nature's Pride nieuwe plannen heeft om te gaan bouwen op Honderdland 2. Die berichtgeving is niet juist. Nature's Pride is net gesetteld in hun duurzame nieuwbouw en heeft geen plannen om weer te gaan bouwen. Het huidige pand waarin zij zitten is 37.000m2 en geeft Nature's Pride de ruimte om minstens 5 jaar door te kunnen groeien.



Shawn Harris: "Nu, een half jaar na de verhuizing, kunnen wij zeggen dat wij helemaal gesetteld zijn in ons nieuwe pand. Het gebouw is duurzaam gebouwd, voorzien van de modernste technieken en biedt ons veel extra ruimte. Het pand is groot genoeg voor ons om de komende jaren verder in te kunnen ontwikkelen en groeien. Wij zullen ons de komende jaren dan ook alleen op onze core business focussen: het verkopen van de meest smaakvolle, verse en exotische groenten & fruit. Met onze constante groei willen wij in de toekomst niet beperkt worden door de omvang van ons perceel. Om die reden willen wij uitbreidingsmogelijkheden in eigen hand houden en zijn er met de projectontwikkelaar afspraken gemaakt om in de komende jaren daadwerkelijk grond af te nemen."
Publicatiedatum: