Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Telers’ Trots Paviljoen, BioPlein en Inspiratiewinkel

Voorbereidingen AGF Detail in volle gang

De voorbereidingen voor de 11e editie van AGF Detail zijn in volle gang en het belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden op 30 september en 1 oktober. AGF Detail is dé plek als u zich wilt laten inspireren door alles wat met AGF te maken heeft.

Demo's, workshops en inspiratiesessies
Vakmanschap, passie en ondernemerschap zijn essentiële eigenschappen voor u als AGF ondernemer om het verschil te kunnen maken in het concurrerende verslandschap. Er liggen kansen op het gebied van assortimentskeuze, kwaliteit, productkennis en de mate waarop ingespeeld wordt op gemaks-, genots-, gezondheids- en duurzaamheidstrends. Belangrijk daarbij is om uit te stralen waar u goed in bent! 'Trots op Vers' is dit jaar het centrale thema van AGF Detail.

Telers' Trots Paviljoen
In Nederland telen we de beste en meest smaakvolle producten ter wereld. AGF Detail nodigt telers uit om hun meest onderscheidende groenteproducten, gezonde delicatessen en specialiteiten aan u te presenteren in het Telers' Trots Paviljoen. Producten waarmee u zich kan onderscheiden en producten met een eigen verhaal over herkomst, smaak en groei krijgen een bijzonder podium.

Bezoek AGF Detail 2014
Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op versgebied, delicatessen, techniek en winkelinrichting en laat u inspireren door nieuwe producten en toepassingen. Bij dit Magazine ontvangt u een uitnodigingskaart waarmee u toegang heeft tot de beurs.

Dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober
Openingstijden: 13.00 - 22.00 uur
Locatie: Expo Houten
Website: www.agfdetail.nl

BioPlein: Gezond voor klant en kassa
De vraag naar biologische producten groeit wereldwijd sterk. In samenwerking met Vroegop-Windig en diverse biologische telers wordt een BioPlein opgezet. Hier wordt een breed assortiment biologische producten gepresenteerd en krijgt u inzicht in de commerciële kansen van bio voor de versspecialist.

Inspiratiewinkel: Het geheim van succes
Tijdens AGF Detail verzamelen alle versspecialisten in Nederland zich om contacten te leggen, aan te halen en vooral ook om nieuwe ideeën op te doen. Dat laatste krijgt in de komende editie extra aandacht door middel van de Inspiratiewinkel. Centraal op de beursvloer vindt u een 'groentewinkel' van ongeveer 200 m2 boordevol inspirerende ideeën en producten. Een aantal versspecialisten geeft daarmee inzicht in het succes van hun onderneming. Zorg dat u er bij bent en laat u inspireren.

Vakbeurs Foodspecialiteiten
Dit jaar vindt AGF Detail wederom gelijktijdig plaats met de Vakbeurs Foodspecialiteiten. De twee titels sluiten naadloos op elkaar aan en bieden bezoekers de unieke kans om in één dag twee specialistisch beurzen te bezoeken en collega versondernemers te ontmoeten.


Publicatiedatum: