Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
uitbreiding standaard en specialties

BelOrta zet volop in op belichte teelt

Veiling BelOrta zet vanwege de toenemende vraag naar kwaliteitsvolle tomaten gedurende de winterperiode volop in op belichte teelt. Het areaal Prince onder belichting is uitgebreid, evenals het areaal Elite. "Dit jaar zal voor het eerst een mooi volume beschikbaar zijn tijdens het winterseizoen", laat de veiling weten. Van Elite is bovendien ook 1 hectare areaal voorzien van LED-belichting beschikbaar bij BelOrta.



Het areaal belichte teelt bij BelOrta groeit, zowel in de standaard als de specialties. "Onze telers kiezen voor continuïteit en willen de handel jaarrond kunnen voorzien van Flandria tomaten uit jonge teelt", laat de veiling weten. "We spelen daarom in op de specifieke vragen van de handel en zoeken samen met hen naar producten die voor hen een meerwaarde kunnen bieden. Dit doen we zonder het ecologisch en duurzaamheidsaspect uit het oog te verliezen. In een markt waar ook producten aangeboden worden die reeds enkele dagen transport achter de rug hebben, maken we op die manier het verschil."

Breed assortiment
Bij BelOrta is deze winter een breed tomatenassortiment beschikbaar, met onder andere cocktailtrostomaat Ministar, snoeptomaatjes Vit-a-tom, de Cherrystar, trostomaat Elite, grove trostomaat Princess en losse tomaat Prince. "Dankzij het ruime en diverse aanbod in deze producten hoeven klanten slechts op één locatie te zijn voor hun aankopen."

Verpakkingsmogelijkheden zijn legio.
Bekijk het complete winter-assortiment hier.
Commerciële dienst
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 St-Katelijne-Waver, België
T: +32 15 56 56 17
info@belorta.be
www.belorta.be


Publicatiedatum: