Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
belangrijkste voedingsmiddelenbeurs van Latijns-Amerika

Expoalimentaria Peru 2014

De Expoalimentaria wordt dit jaar alweer voor de zesde keer gehouden in Lima, Peru. Deze internationale beurs is uitgegroeid tot de belangrijkste beurs voor de voedingsmiddelensector in Latijns-Amerika. De beurs toont het aanbod van Peru en omringende landen op het gebied van fruit en groenten, vers en conserven, dranken en sappen, vis, koffie, cacao, Andes granen, biologische, etnische en fair trade producten, gourmet delicatessen en de toeleverende industrie voor deze sector, inclusief machines, verpakkingen en andere diensten.

De beurs vormt een interessante ontmoetingsplaats voor importeurs en exporteurs, producenten, distributeurs, inkooporganisaties, supermarkten, horeca en andere bedrijven en organisaties gerelateerd aan de agri-foodsector. De verscheidenheid aan aangeboden producten is zeer groot.

De Expoalimentaria wordt gehouden van 27 t/m 29 augustus 2014 in het Centro de Convenciones Jockey in Lima, Peru; dit jaar met een oppervlakte van meer dan 23.000 m2 en ruim 650 stands uit Peru en 20 andere landen.

Toegang voor internationale bezoekers is gratis. U kunt zich hiertoe zelf registreren als bezoeker via de website.

Naast bezoeken aan de stands kunt u als geregistreerde importeur ook deelnemen aan matchmakingsbijeenkomsten en zelf online uw afspraken bepalen.

Speciale activiteiten:
  • Innovatieprijs voor creatieve nieuwe producten op het gebied van dranken, snacks, visproducten, functionele en gezondheidsbevorderende producten, oliën en sauzen, pasta's en quinoa.
  • Conferenties: Branding en Trade Marketing, Markten en tendensen, Verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie.
  • Peru Natura: 40 stands met biologische producten, fair trade en bio-commercie.
  • Pisco salon: hier kunt u dé nationale drank van Peru proeven in allerlei cocktails, natuurlijk de traditionele Pisco sour maar ook in combinatie met inheemse vruchtensappen als guayaba, lucuma, limoen, maracuyá, camu camu etc. (zie folder Pisco)
  • Gastronomische salon: de Peruaanse gastronomie is de nationale trots. In deze salon bereiden gerenommeerde koks tongstrelende gerechten zodat u de Peruaanse keuken zelf kunt ervaren.
  • Salon voor visserij en aquacultuur producten: Peru is een grote exporteur van vis en zeevruchten zoals inktvis, Sint Jacobsschelpen, garnalen, mahi mahi, makreel, horsmakreel en ansjovis. De heldere rivieren in de bergen zorgen voor forel en vanuit het regenwoud komen tropische riviervissen. Belangrijke visserijbedrijven tonen hun aanbod in deze salon. (zie folder vis)
  • Peruaanse cacao en koffie voor de wereld (30 stands): Peruaanse koffie en cacao staan bekend om hun hoge kwaliteit. Peru is de tweede exporteur van organische fair trade cacao in de wereld en de derde producent van specialty koffies (zie folder cacao en folder koffie).

Voor meer informatie:
ocexrotterdam@mincetur.gob.pe
www.expoalimentariaperu.com/en/
Publicatiedatum: