Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prominent en Deliscious sponsors eindexamen koksopleiding De Lier

Voor de veertig studenten van het Zadkine in Rotterdam breekt een spannende periode aan. Mogen ze binnenkort hun diploma voor de koksopleiding in ontvangst nemen of niet? Vorige week hadden ze hun 'proeve van bekwaamheid' en hiervoor stelden de telers van Prominent en Deliscious hun producten ter beschikking. Rijk Zwaan bracht hen hiervoor in contact met de vakopleiding.



De studenten die nu van school komen, zijn straks de sterrenkoks die bepalen wat er op het bord komt. Samen met Rijk Zwaan vinden Prominent en Deliscious het daarom belangrijk om aansluiting te houden bij vakexpertise van culinair talent om ook te begrijpen wat zich in de foodservice branche afspeelt. Tijdens de praktijkopdracht in de keuken werkten de examenkandidaten onder andere met Classico, Salato en Bliss trostomaten van Prominent en de Salanova sla van Deliscious.

Smaakvolle creatieve gerechten
De examengerechten zijn per gang beoordeeld door een vakjury, waar ook de fijnproevers van Rijk Zwaan en Prominent onderdeel van uit maakten. De gerechten waren smaakvol en creatief, er werd een variëteit aan groenten gebruikt. De officiële uitslag volgt later deze maand. Prominent en Deliscious op Love my Salad De telers van Prominent trostomaten en Deliscious sla werken op meerdere vlakken samen met Rijk Zwaan. Bijvoorbeeld ook op het interactieve platform Love my Salad, waar alles draait om salades en groenten. Hier worden mensen van over de hele wereld geïnspireerd en uitgenodigd om de beleving die zij hebben met groenten online te delen. Ook de telers van het merk Prominent en Deliscious zijn salade fan. Kijk voor meer informatie op www.lovemysalad.com.
Publicatiedatum: