Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michael Trin nieuwe Airfreight Director Kuehne + Nagel Nederland

Michael Trin zal vanaf 1 juli Dennis Verkooy opvolgen als Airfreight Director Netherlands. Binnen de luchtvrachtdivisie van Kuehne + Nagel Nederland werken ongeveer 450 medewerkers. Dennis Verkooy zal zich per 1 september volledig gaan focussen op de verdere ontwikkeling van het Kuehne + Nagel perishables netwerk.

Michael Trin is zeer ervaren in de logistiek. Van 1987 tot 2001 heeft hij verschillende functies in diverse segmenten van de logistiek uitgeoefend. In 1995 is Michael Trin begonnen bij Kuehne + Nagel en sinds 2010 is hij als Global Head Overland Logistics verantwoordelijk voor de divisie Overland.

Dennis Verkooy is in 2004 begonnen bij Kuehne + Nagel. Sinds 2011 was hij zowel Director Airfreight Netherlands als Gobal Director Airfreight Perishables. Vanaf september zal Dennis Verkooy zich vanuit het hoofdkantoor te Schindellegi Zwitserland, volledig gaan richten op het Perishables netwerk van Kuehne + Nagel als Corporate Head Perishables.

"Wij denken met Michael de juiste man gevonden te hebben om de divisie Airfreight te leiden en het succes ervan verder te ontwikkelen. Wij wensen zowel Michael als Dennis veel succes in hun nieuwe functie", aldus Gereon Niemeier Managing Director Kuehne + Nagel Nederland.

Publicatiedatum: