Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Erfgoed toont vloer

Rainbow Greenhouses (Canada) houdt open dag in nieuwbouw

Op zaterdag 12 april jl. organiseerde Rainbow, ter gelegenheid van de opening van hun nieuwe locatie, een open dag. Ruim 300 mensen waren te gast bij dit pot- en perkplanten bedrijf in het Canadese Chilliwack. Een groot aantal bedrijven wat betrokken was bij de realisatie van de nieuwbouw nam deel aan de open dag en liet de bezoekers zien wat de meerwaarde van hun producten/diensten waren.






Eén van deze bedrijven was ErfGoed uit Moerkapelle. Ook het bedrijf van Rainbow heeft gekozen voor een eb- en vloedvloer. Deze zogenaamde ErfGoedVloer® heeft als grote voordeel dat alle planten zeer gelijkmatig water krijgen. De eigenaar van Rainbow Stan vander Waal liet de bezoekers weten echt blij te zijn met deze vorm van water geven. Want, zo liet hij weten, krijg je echt een uniforme partij.

Hugo Paans, directeur van ErfGoed, die ook in Canada bij de opendag was vertelde dat de bezoekers ook erg geïnteresseerd waren in de bijkomende voordelen en terugverdien tijd. Door de betere kwaliteit planten, arbeidsbesparing vanwege uniformiteit, energiebesparing en minder gewasbescherming vanwege plantvitaliteit verdient de ErfGoedVloer® zich snel terug.





 
Bij de foto's is te zien dat de dag goed bezocht werd en kan een globaal beeld verkregen worden van de nieuwbouw.




 

 Voor meer informatie:
Hugo Paans
Erfgoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
Tel: 079-5933800
Fax: 079-5931958
www.erfgoed.nl


 
Publicatiedatum: