Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aspergedemo bij markthandelaar Kommer Tanis trekt veel bezoekers

Zoals ieder jaar gebruikelijk hield Kommer Tanis junior ook dit jaar weer de aspergedemonstratie met chef-kok Jurgen van der Steen. Dit jaar echter niet op één locatie, maar op drie. De eerste twee zijn inmiddels achter de rug. Deze hebben plaatsgevonden in Loenen aan de Vecht en in Veenendaal. In Loenen aan de Vecht kwam een radio-verslaggever van Rtv Utrecht een uur meekoken, waarvan hij live verslag uitbracht, middels flitsen gedurende de radioshow.



"Dat zoiets aandacht trekt merkten we aan de reactie", vertelt Kommer. "Niet alleen in Loenen kwamen mensen naar de markt, die de flitsen gehoord hadden. Maar ook de volgende dag in Veenendaal kregen we veel opmerkingen. Ook telefoontjes naar de studio voor de recepten. Zelfs de kaasboer kwam vertellen dat hij mensen aan de kraam had, die het op de radio gehoord hadden."



Ook hapjes met tomaten

"Nieuw was dat samen met de aspergegerechten ook hapjes met Honingtomaten en Droomtomaten gemaakt werden. Van lolly-pops met mozarella en basilicum tot gegrilde Honingtomaatjes, gerold in zoute popcorn. Looijetomaten verzorgde op dinsdag een demonstratie met de honingtomaten en die werd zeer positief ontvangen door de klanten." Als je de positieve geluiden hoort van de klanten, kun je alleen maar tevreden zijn. De mensen praten weer over je. Dat je behoorlijk meer verkoopt op zo'n dag is mooi meegenomen. Op deze dagen zijn we begonnen met onze voorjaars-spaaractie, zodat je ook de nieuwe gezichten probeert te binden voor de komende tijd."

Al met al geslaagde dagen en nog een demo in het verschiet in week 19 in Breukelen op de vrijdag voor moederdag. Het zal een demo zijn met asperges en aardbeien en ik weet zeker dat Gert Bouman van onze leverancier Van Ravenswaaij dan weer een mooie partij aardbeien heeft."

Voor meer informatie:
Kommer Tanis
Publicatiedatum: