Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dodelijke steekpartij na ruzie Spaanse en Portugese chauffeur op Hazeldonk

Tholen - Vanmorgen heeft in Breda rond de klok van half 7 op het industrieterrein Hazeldonk, tegen de Belgische grens, een incident met dodelijke afloop plaatsgevonden. Twee chauffeurs van een Spaanse transportonderneming kregen ruzie over het laden en lossen en dit conflict liep zo uit de hand dat een 40-jarige Spanjaard werd neergestoken. De vermoedelijke dader is zijn collega, een 36-jarige Portugees, die nog voortvluchtig is. De politie heeft de omgeving afgezet en is een grootse zoektocht gestart. Er wordt met een politiehelikopter, speurhonden en auto's gezocht. Ook helpt de Koninklijke Marechaussee mee en rijden er Belgische politieauto's rond.

Werknemers van Mooy Logistics probeerden de man nog te reanimeren, maar deze hulp mocht niet meer baten. Vanwege het politieonderzoek werden de werkzaamheden een poos stilgelegd en sinds 9.30 uur is een gedeelte van de locatie weer operationeel. De politie verwacht het onderzoek begin van de middag afgerond te hebben en dan verwacht Mooy Logistics ook weer volledig operationeel te zijn. Voor de medewerkers van locatie Hazeldonk is Slachtofferhulp aanwezig.