Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Ultra-Clima in Rusland officieel geopend

De eerste Ultra-Clima kas in Rusland is twee weken geleden officieel geopend. Aanwezig waren onder andere de gouverneur van de Regio en de voorzitter van de Russische teeltvereniging. Tijdens de opening werd gesproken over de toekomst van de tuinbouw in Rusland en met name de rol van de Ultra-Clima hierin. De verwachtingen zijn in ieder geval groot.



Het project, Lipetsk Agro, van zo'n 4,2 hectare is begin februari in gebruik genomen. De plantjes zijn door Lipetsk Agro zelf gekweekt met behulp van de teeltbegeleider van KUBO. Afgelopen week is Wouter Kuiper op het project geweest en is een typisch Nederlands cadeau overhandigd aan de mede eigenaar Dmitry Lashin (links op de foto) en de gezusters Olga die het project leiden (midden op de foto) ook aanwezig was Ronald Verkade (rechts op de foto) van Verkade Klimaat namens KVR Greenhouse projects, een dochteronderneming van KUBO en Verkade.

Later dit jaar zal worden gestart met fase 2 met een grootte van 5,2 hectare.

 
Voor meer informatie :
KUBO Greenhouse Projects B.V.
www.kubo.nl
 
Publicatiedatum: