Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kokosleverancier FibreDust investeert in Europa

Wat begon als een hobby voor Sam Ahilan, oprichter van FibreDust, is veranderd in een bedrijf dat hoogwaardige kokos levert aan enkele van de grootste telers van de wereld. Na meer dan een decennium in het bedrijfsleven is Ahilan nu op zoek naar opkomende markten om zijn netwerk van klanten verder uit te breiden. In de laatste 15 maanden heeft FibreDust nieuwe kantoren en distributiecentra in Europa, China en Mexico geopend en is aanwezig bij een groot aantal beurzen wereldwijd.



Met twee verwerkingsinstallaties, een in Sri Lanka en een in India, en diverse partnerschappen is Fibredust van vele markten thuis. "Na jaren van toewijding en volharding leveren we nu kokos aan enkele van de grootste telers van de wereld", zegt Ahilan. "Kokos is een eenvoudig, natuurlijk product. Kwaliteitscontrole is essentieel. Daarnaast hebben we ook landbouwkundigen, zowel in het veld als in de productie-installatie, die onderzoek doen naar verschillende combinaties van kokosvezels. Dat geldt ook voor het ontwikkelen van producten die specifiek geschikt zijn voor nieuwe en opkomende markten."



FibreDust produceert onder meer kokosblokken, samengeperste kokosbalen, kokossnippers, kokos Elle potten, substraten, erosiebestrijdingsproducten en meer.




Meer informatie:
FibreDust LLC
Tim Larson
timlarson@fiberdust.com
34 Lazy Valley Road
Glastonbury, CT 06033
Office: 860-659-4333
Fax: 860-633-1444
www.fiberdust.com

 
Publicatiedatum: