Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Parlementaire Jaar met sport én Westlandse snoepgroenten

Op woensdag 11 september werd het Parlementaire Jaar sportief geopend door politici, topsporters en vertegenwoordigers uit het onderwijs, zorg en bedrijfsleven. Op het Plein in Den Haag sportten zij met en tegen elkaar, waarbij verliezen van ondergeschikt belang was. Doel was om de dialoog met elkaar aan te gaan over onder andere het nieuwe Kansspelbeleid en de Gemeenteraadsverkiezingen 2014. Tijdens en rondom voetbal-, beachvolleybal-, of hockeywedstrijden vond dit plaats.



Om het belang van gezonde voeding en een duurzame samenleving te onderstrepen, heeft een kleurrijk uitgedost groentemeisje Westlandse snoepgroenten uitgedeeld aan de aanwezigen," zegt Lars Flinkerbusch, directeur Westland Marketing. "De eerste aan wie zij deze gezonde snackbox – met groenten van Greenco – overhandigde, was Johan Wakkie, directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. Hij kon dit presentje wel waarderen, net als minister Opstelten die het startsein gaf voor de Kidsgames, een initiatief van NOCNSF/Sportbank." Flinkerbusch voegt toe: "Het doosje viel eigenlijk bij iedereen in goede aarde, ook bij de andere prominenten en kinderen. "

De verstrekte snoepgroenten promootten niet alleen Westland, maar ook het Nationaal Voedingsdebat dat gehouden wordt in Westland op 1 en 2 november. Op unieke wijze komen onder andere politici, tuinders, studenten en wetenschappers bijeen. Deze tweedaagse wordt ondersteund door diverse organisaties, waaronder branche- en beroepsorganisaties, overheid, Westland Marketing en sportkoepels , zoals de Koninklijke Nederlandse hockeybond.

Publicatiedatum: