Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Dag Spuit- en Loonbedrijf Jan Bos ter ere van 50 jarig jubileum

Op zondag 1 september a.s. organiseert Loonbedrijf Jan Bos een open dag ter ere van het 50 jarig bestaan van het bedrijf. Van 12.00 tot 17.00 uur presenteert het loonbedrijf haar diverse moderne landbouwwerktuigen en wordt er gezorgd voor een hapje en drankje. U bent van harte welkom om tijdens de Open Dag een kijkje te nemen bij Spuit- en Loonbedrijf Jan Bos, gelegen aan de Groeze 3 te Beringe.


Jan en May Bos met de medewerkers. Van links naar rechts: Geert, Johan, May en Jan Bos, Marc

Vijftig jaar geleden, in 1963, is Thei Bos gestart met de eerste loonwerkzaamheden aan de Groeze in Beringe. "De activiteiten van Loonbedrijf Bos bestonden destijds voornamelijk uit loondorsen en spuiten. Later kwam daar loonwerk voor de teelt van bieten en aardappelen bij", vertelt Jan Bos, de huidige eigenaar. "Vijfentwintig jaar na de oprichting heb ik samen met mijn vrouw May het bedrijf van mijn vader overgenomen. Naast bieten, granen, aardappelen en spuitwerk zijn we ons sindsdien ook gaan richten op asperges. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in dit specialistische loonwerk en werken voor vele aspergetelers in deze omgeving."

In de afgelopen vijftig jaar heeft het loonbedrijf zich ontwikkeld en uitgebreid. "We werken met 3 vaste medewerkers, Johan, Geert en Marc. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit binnen het bedrijf. Ook onze vier kinderen in de leeftijd van 16 tot 23 jaar zijn betrokken bij het bedrijf. Onze jongste zoon heeft de meeste interesse richting het loonbedrijf, maar of hij het straks op zal gaan volgen, is nog niet bekend. De tijd zal het uitwijzen. We gaan de toekomst in ieder geval vol vertrouwen tegemoet". Tijdens de Open Dag op 1 september hoopt het familiebedrijf vele bezoekers te mogen ontvangen uit de regio Peel en Maas en Leudal. "Wij bieden onze omgeving graag de mogelijkheid om te komen kijken naar de activiteiten van ons bedrijf. U bent van harte welkom!", aldus Jan en May Bos.

Publicatiedatum: