Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met zomer in aantocht steeds meer nieuwe ijssmaken, zoals tomatenijs

De temperaturen schieten morgen de lucht in en daarom draaien de ijssalons nu al overuren. In Heiloo verkopen ze ook de bijzondere smaak tomaat, zo schrijft NH Nieuws. Het is niet gelijk een vrucht die men als optie voor een ijssmaak bedenkt, geeft Nick Bakker van ijssalon Di Fiorentina toe. Toch vindt hij de smaak erg bijzonder. "Het tomatenijs is fris en verrassend." Het ijs is op waterbasis gemaakt, het is dus een sorbet. Als grote uitzondering maakt ijssalon Di Fiorentina deze speciale sorbet ook voor een restaurant 'uit het hogere segment' in de buurt. Lees hier meer.

Publicatiedatum: