Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht transportondernemer Alex Barendrecht

De in de AGF-handel welbekende transportondernemer Alex Barendrecht is maandag 1 april op 77-jarige leeftijd overleden. Alex startte in 1971 als grossier op de veiling van Zwijndrecht en maakte vervolgens de verhuizing naar het handelscentrum ZHZ in Barendrecht, waar de activiteiten werden uitgebreid naar de AGF-im- en export. Rond de eeuwwisseling gingen de activiteiten van grossier / importeur / exporteur langzaam over naar de logistieke dienstverlening in AGF. Gestart met twee vrachtwagens groeide het transportbedrijf uit naar en personeelsbestand van 45 collega's en 25 trekkende eenheden. Momenteel is de bouw gaande van het logistiek distributiecentrum van AFL Barendrecht op Nieuw-Reijerwaard.

Heeft u anekdotes / herinneringen aan Alex, dan vraagt zijn zoon Eric Barendrecht om deze met hem te delen: Eric@aflbarendrecht.nl

Onderstaand de rouwkaart. U kunt een reactie achterlaten op het condoleanceregister.

Publicatiedatum: