Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KCB presenteert jaarverslag 2023

Het jubilerende Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) bestaat in 2024 100 jaar. In een jaarverslag blikt men terug op 2023.

In het zojuist gepubliceerde jaarverslag van KCB worden een zestal thema's centraal gesteld, die samen het in 2021 gepresenteerde meerjarenbeleidsplan 'Samen klaar voor de toekomst' vormen. Per thema wordt een aantal activiteiten en uitdagingen besproken, waarbij de focus ligt op wat het KCB het afgelopen jaar heeft bereikt op deze thema's.

Het jaarverslag is als volgt opgebouwd. Het eerste deel van het jaarverslag bestaat uit de zes hoofdstukken gekoppeld aan de zes beleidsthema's: 'Het KCB draagt bij aan verhoging van de naleving van wet- en regelgeving door bedrijven', 'Het KCB is toonaangevend in kennis', 'Het KCB zorgt dat bedrijven kunnen rekenen op een goede en efficiƫnte dienstverlening, waarbij wordt aangesloten bij logistiek en ICT in de sector en gebruik wordt gemaakt van moderne inspectietechnieken', 'Het KCB is een betrouwbare partner voor (vertegenwoordigers van) bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid en is met hen in dialoog', 'Het KCB stelt de medewerkers centraal', en 'Het KCB heeft een faciliterende bedrijfsvoering'.

Daarna volgt een hoofdstuk met meer algemene informatie over onder andere Accreditatie, Bestuurlijke zaken, Tuchtrechtzaken, Financiƫn en een hoofdstuk 'KCB in cijfers', dat een duidelijk overzicht geeft van het KCB in 2023, uitgedrukt in cijfers. Tot slot volgt een korte vooruitblik op belangrijke aandachtspunten voor 2024.

Klik hier voor het jaarverslag

Publicatiedatum: