Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Johan Wiersma, Staay Food Group Venlo:

"Asperges zijn deze weken één van onze topprioriteiten"

Staay Food Group maakt zich op voor het komende aspergeseizoen met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland. De vestiging Venlo is hiervoor de uitgelezen coördinator. "Binnen de groep zijn wij de komende weken het epicentrum van de aspergeverkoop" aldus Johan Wiersma, Accountmanager bij Staay Venlo. "Wij hebben dit jaar extra teelt aan ons weten te binden, zodat onze klanten het gehele seizoen zijn verzekerd van dagverse asperges. Dagelijkse aanvoer maakt snelle levering mogelijk, ook bij zeer specifieke bestellingen waar onze foodservice kanten vaak om vragen."

Volgens Noud Broos, Jr Accountmanager Staay Venlo, zijn alle sorteringen beschikbaar zowel qua maatvoering als kleur. "Variërend van de klassieke witte tot violet en groene varianten. Bovendien bieden wij klanten de mogelijkheid om de asperges te laten schillen en verpakken volgens hun specifieke wensen," aldus Noud, die dit seizoen voor het eerst samen met Johan de productgroep asperges aanstuurt.

Ook in de Cash & Carry van de Venlose vestiging is er speciale aandacht voor de asperges. Met een speciale opstelling voor de asperges (die in de regio worden geteeld) kunnen inkopers en chefs zelf de versheid en kwaliteit bekijken en hun producten uitzoeken.

Voor meer informatie::
Staay Food Group
Johan Wiersma
Venrayseweg 162
5928 RH Venlo
Tel: +31 (0)77 389 6665
johan.wiersma@staay.nl
www.staay.nl

Publicatiedatum: