Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlanders op tuinbouwmissie naar India

Een groep Nederlanders is op handelsmissie in India. De missie naar Mumbai, Kochi en Bengaluru duurt tot en met 29 maart.

Nederland staat bekend als vooruitstrevend tuinbouwland. "We geloven dat we samen een grote impact kunnen maken op het voedselsysteem van India", vertelt Desh Ramnath. Hij is directeur India bij Dutch Greenhouse Delta en coördinator van HortiRoad2India. Dit publiek-private initiatief richt zich op het creëren van langetermijnsamenwerkingen tussen India en Nederland om gezamenlijk duurzame voedselsystemen te ontwikkelen.

"Onze 'Fork2Farm' marktbenadering begint met het verkennen van de marktvraag en het creëren van een businessmodel dat aan de behoeften van de consument voldoet. Met behulp van onze hoogtechnologische kassen, innovatieve technologie, distributieoplossingen en een efficiënte bevoorradingsketen zullen Indiase telers in staat zijn om op tijd verse, hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan alle eisen van de retailer en de groeiende middenklasse. Deze aanpak belooft ook kansen voor het exporteren van producten naar het buitenland, bijvoorbeeld naar de Golfregio."

Handelsmissie naar Mumbai, Kochi en Bengaluru
Een cluster van Nederlandse bedrijven zal van 20 tot 29 maart naar Mumbai, Kochi en Bengaluru reizen om samenwerkingspartners te zoeken om de Indiase toeleveringsketen te optimaliseren. Desh: "We willen gezamenlijk haalbaarheidsstudies en bedrijfsplannen opstarten. Dit stelt ons in staat om een allesomvattende oplossing voor de toeleveringsketen te bedenken die binnen een relatief korte tijdspanne kan worden ontwikkeld."

Fresh Produce India, Mumbai, 21-22 maart 2024
Nederlanders promoten hun oplossingen en hun integrale aanpak tijdens de Fresh Produce India beurs in Mumbai op 21 en 22 maart. Iedereen die geïnteresseerd is in het investeren in de toekomst van voedsel in India is welkom om de leden van de cluster te ontmoeten bij de Nederlandse stand op de expo. De HortiRoad2India-cluster organiseert gratis kennissessies tijdens het evenement op donderdag 21 maart, van 15:00 – 15:40 uur.

Maak kennis met Nederlandse experts in Mumbai, Kochi, en Bengaluru
Na de beurs gaat de handelsmissie verder in Kochi (Kerala), om in gesprek te gaan met retailers, de horecasector, handelaren en overheidsfunctionarissen. De reis wordt afgesloten in Bengaluru, waar het cluster samenkomt met bestaande contacten van eerdere handelsmissies naar India.

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Delta
info@dutchgreenhousedelta.com
www.dutchgreenhousedelta.com

Publicatiedatum: