Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
juryprijs voor Verheij Integrale groenzorg

Kwekerij Roobeek wint Stigas publieksprijs 2023

Verheij Integrale groenzorg uit Sliedrecht (ZH) heeft op woensdag 13 maart de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2023 gewonnen. De prijs werd uitgereikt door Hanneke van den Bout, directeur Gezond & Veilig werken van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Uit het juryrapport: "Dit bedrijf toont ondernemerschap en zet persoonlijke aandacht centraal. Vernieuwend is het werken met jobcoaches, wat maakt dat er voor iedereen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en dat een ieder op kwaliteit en competenties wordt gewaardeerd. De bedrijfsopleiding en avondschool zijn heel praktisch ingericht om toekomstbestendig te werken. In de bedrijfsopleiding is duurzame inzetbaarheid een vast onderdeel, net als in de personeelsgesprekken. Maar er is meer: de dagstart is innoverend en de veiligheid op het bedrijf is goed doorleefd en geen papieren tijger."

De publieksprijs ging naar Kwekerij Roobeek uit Arcen en werd uitgereikt door Jeroen Brandenburg (FNV), werknemersvoorzitter van het Stigasbestuur. Kwekerij Roobeek kreeg de meeste stemmen op Stigasprijs.nl.

Naast Verheij Integrale groenzorg en Kwekerij Roobeek waren Best Bromelia uit Pijnacker, Loon- en grondverzetbedrijf Dekkers uit Maasbommel en Timmermans Hoveniers uit Oostelbeers genomineerd.


Winnaar van de juryprijs: Verheij Integrale groenzorg


Winnaar van de publieksprijs: Kwekerij Roobeek

Hier is het juryrapport te bekijken.

Bron: Stigas

Publicatiedatum: