Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
symposium 26 maart

Plasticvrije reststromen en hoogwaardige verwaarding in tomatenteelt

Op 26 maart 12.00-17.00 uur is in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam het Symposium "Samenwerken voor maatschappelijke impact door collectieve innovatie". Eén van de sessies tijdens het symposium is "De tomaat is het waard": deze staat in het teken van plasticvrije reststromen en hoogwaardige verwaarding in de tomatenteelt. Greenport West-Holland was betrokken bij de voorbereiding van deze workshop. De organisatie is in handen van Living Ecosystem.

Het symposium gaat over ontwerpen die niet alleen de verkoop stimuleren maar ook een positieve impact hebben op de maatschappij. Hierbij is collectieve innovatie de sleutel. Keynote speaker is Alexander Prinsen, (circular) innovation expert: hij gaat in op hoe systeemdenken de stakeholder participatie versterkt. Er zijn verschillende interactieve sessies.

De locatie is het Drijvend Paviljoen, op het RDM-terrein in Rotterdam: een locatie die dienst doet als hub voor kennisuitwisseling gericht op bouwen, in samenwerking met Hogeschool Rotterdam.

Het programma is hier te bekijken. Aanmelden is hier mogelijk.

Publicatiedatum: