Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubbel feest bij groenteman

Niet alleen in Vaassen maar in de wijde omgeving is Bouwmeester Buitengewoon Vers al jarenlang een begrip. Deze maand viert de huidige eigenaar Marcel Bouwmeester zijn 40-jarig jubileum als groenteman, maar bestaat de zaak ook nog eens 60 jaar. Dubbel feest dus.

Marcel en Frieanne Bouwmeester

Een echt familiebedrijf waar al meer dan 60 jaar met veel passie de mooiste en beste producten in aardappelen, groenten en fruit worden verkocht. Het bedrijf heeft in haar geschiedenis altijd opengestaan voor vernieuwing. Waar vader en moeder, Ab en Dora Bouwmeester, in 1964 begonnen met een kar, winkel en later ook met een verkoopwagen langs de deur te gaan in Vaassen, werd er in de loop der jaren altijd vernieuwing in assortiment en verbouwingen van de winkel en de achterliggende werkruimten en keukens gerealiseerd. Toen Ab en Dora 25 jaar geleden de zaak overdroegen aan Marcel en Frieanne werd er gestart met kant-en-klaarmaaltijden. Alles uit eigen keuken.

"Onze klanten hebben veelal geen idee wat er allemaal vooraf gaat aan een verrukkelijke salade, een smaakvolle maaltijd of het mooie pakje verse panklare groenten. In de horeca zeggen ze, dat er een goede samenwerking moet zijn tussen de witte en de zwarte brigade, dit gaat voor onze zaak ook op. Vaak wordt dit onderschat, maar als het werk achter de schermen niet lekker gaat, dan loopt de rest in de winkel ook niet. We zijn ervan overtuigd dat een goede werksfeer en plezier in het werk heel belangrijk zijn. Dat blijkt ook wel uit het feit dat het merendeel van de medewerkers al jarenlang bij ons werkt. In onze winkel met veelal dagverse producten moet er vaak hard gewerkt worden om alles tijdig verkoopklaar te hebben. De mouwen worden dan opgestroopt en de schouders eronder gezet, maar gelukkig is er altijd ruimte voor de nodige humor op de werkvloer. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk team en maken we gebruik van elkaars sterke punten. Wij geloven nog in de gezelligheid, de persoonlijke benadering, de kwaliteit en de passie voor het versproduct en zeker nu het weer bijna voorjaar is en je de zoete geuren van het verse fruit ruikt, dan denken wij: hier doen we het voor! Dit wil je doorgeven, laten ruiken, laten proeven én laten kopen."

Toch gaat er nu een andere tijd aanbreken voor Marcel en Frieanne Bouwmeester. Zij vinden het na vele jaren vroeg opstaan en hard werken heel fijn dat zij hun liefde en passie voor dit vak hebben overgebracht op Marco en Daniëlle. Beiden werken al geruime tijd bij Bouwmeester, Marco is achter de schermen werkzaam als kok en zijn vrouw Daniëlle helpt graag de klanten in de winkel.

"We zijn ervan overtuigd dat de enthousiaste Marco en Daniëlle goede opvolgers zijn, die net als wij kwaliteit en service bovenaan hebben staan. Voor de klanten verandert er niet veel. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij ons prachtige bedrijf op een goede manier zullen voortzetten."

Maar eerst gaan ze feestvieren, op zaterdag 23 maart zal het 60-jarig jubileum van Bouwmeester Buitengewoon Vers gevierd worden én met trots teruggeblikt worden op 60 jaar vakmanschap!

Voor meer informatie:
Marcel Bouwmeester
Bouwmeester Buitengewoon Vers
Deventerstraat 55
8171 AC Vaassen
+31 (0)578 5671332
info@bouwmeesterbuitengewoonvers.nl
www.bouwmeesterbuitengewoonvers.nl

Bron: AVN

Publicatiedatum: