Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw paprikaras heeft 'dezelfde smaak als een zoete en sappige Granny Smith'

Teler Nature Fresh Farms heeft afgelopen week op de Southern Exposure show in Tampa (Florida) onder meer een nieuw paprikaras gepresenteerd. .

In de herfst van 2022 werden de Hiiros Tomaten gelanceerd. "De tomaten hebben een goede smaak", zegt Niels Peter Klapwijk, hoofd Inkoop & Verkoop. Het ras is beschikbaar voor zowel biologische als traditionele teelt en is oorspronkelijk bedoeld voor de Japanse markt.

"Dit ras voldoet aan de verwachtingen vanwege de goede smaak", zei hij. Hiiros tomaten worden jaarrond geteeld in kassen in Leamington (Canada).

Onlangs kondigde Nature Fresh Farms een samenwerking aan met Millennium Pacific. "Zij telen Hiiros tomaten aan de westkust en brengen in Californië geteelde Hiiros tomaten op de markt. Hiiros tomaten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten zoals op onderstaande foto te zien is.

Biologische aardbeien
In de herfst van 2023 werden Organic Greenhouse BerriesTM gelanceerd. "Dit zijn de eerste biologisch geteelde kasaardbeien op de Noord-Amerikaanse markt", merkt Niels Peter op. De aardbeien worden geteeld in kassen van Nature Fresh Farms in Delta in Amerika en zijn beschikbaar vanaf september tot juni. "Ze zijn beschikbaar in een periode waarin de voorraad biologische vollegrond aardbeien afneemt. Het zijn zomerzoete aardbeien."

Het zijn volgens het bedrijf de eerste biologisch geteelde kasaardbeien. Naast de Fair Trade certificering is er voor de teelt 70 procent minder water nodig. Biologische aardbeien zijn verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen. Een plastic verpakking die lijkt op een kas en een rechthoekige verpakking.

Zoete S'NAPS
Sweet S'NAPS is een nieuw zoet paprikaras dat deze lente officieel op de markt gelanceerd wordt. "Het is een bijzondere paprika van Nature Fresh Farms", zegt Klapwijk. De paprika is verkrijgbaar in een rode, oranje, gele, groene, paarse en bruine kleur. Het ras heeft dezelfde smaak als een zoete en sappige Granny Smith.

"De paprika kan rauw, gegrild of via de airfryer geconsumeerd worden." Sweet S'NAPS worden geteeld in Leamington (Canada) en Mexico. Het ras is verkrijgbaar in verpakkingen die in onderstaande afbeeldingen weergegeven zijn.

Voor meer informatie:
Krysta Markham
Nature Fresh Farms
Tel.: +1 519 326 1111
Krysta.markham@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca

Publicatiedatum: