Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arjen Brinkmann neemt afscheid als directeur BVOR

Na een periode van ruim twaalf jaar als directeur van de BVOR, heeft Arjen Brinkmann per 1 maart 2024 afscheid genomen. Terwijl de zoektocht naar een opvolger achter de schermen in volle gang is, biedt dit moment een kans om met Arjen Brinkmann terug te blikken op meer dan een decennium BVOR.

"Toen ik begon bij de BVOR had ik al vanuit andere rollen affiniteit met de sector, maar ik had niet kunnen bedenken hoe leuk de rol als directeur van een branchevereniging is," vertelt Brinkmann, die verrast werd door de dynamiek en diversiteit: "De BVOR vertegenwoordigt een sector met bedrijven van totaal verschillende schaalgrootte, van klein familiebedrijf tot beursgenoteerd en alles daartussen in. Het is mooi om die diversiteit in één branchevereniging te kunnen vertegenwoordigen. Als directeur van een branchevereniging ben je spin in een netwerk van stakeholders, ik heb het genoegen gehad met heel veel en heel verschillende mensen en organisaties te mogen werken: in de politiek en op de ministeries met landbouworganisaties, wetenschappers, ngo's, enzovoort."

Klik hier voor een uitgebreid gesprek met Arjan op de website van BVOR

Publicatiedatum: