Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bob Persoon nieuwe sales manager bij Beekenkamp Verpakkingen

Tholen - Vorig jaar verliet Aart Jan Bos Beekenkamp Verpakkingen. Bob Persoon is zijn opvolger. Bob is benoemd tot de nieuwe salesmanager. De Beekenkamp Groep is hem niet vreemd. Hij werkte voorheen als marktmanager bij Deliflor en komt voort uit de familie Beekenkamp. "In die zin is Beekenkamp Verpakkingen een vreemde eend in de bijt. Bij Beekenkamp draait het altijd om planten (groente en bloemen), behalve bij Beekenkamp Verpakkingen." Het deert hem niet. Integendeel. Hij voelt zich in die paar maanden al als een vis in het water. De puzzelstukken worden nu nog verzameld. En vanuit die puzzel zal een visie en strategie worden samengesteld.


Bob Persoon van Beekenkamp Verpakkingen

Wat Bob al wel opvalt, is dat er met een compacte groep mensen veel wordt bereikt. Bob ziet nog veel meer mogelijkheden. Hij vergelijkt het met een taart: "Je zou de markt kunnen vergelijken met een taart. Ieder heeft een punt. Waar ik op zoek naar ben is naar nieuwe taarten. En die zijn er volop. Nieuwe markten dus. Daarmee begeef ik me op het vlak van business development." Nieuwe 'taarten' ziet hij bijvoorbeeld in afzet in nieuwe landen, producten voor opkomende gewassen en samenwerking met machinebouwers maar ook met telers. Bob: "Ik was onlangs bij Genson. En was onder de indruk van hun passie om de beste jonge aardbeienplanten te willen telen. Daar willen wij aan bijdragen. Het is inspirerend om samen aan tafel met dit soort ondernemers te zitten."

Daarbij roemt hij in één adem het team: "We hebben alles in huis: bedenkers, ontwikkelaars, adviseurs en regelaars. Beekenkamp Verpakkingen zit heel goed in elkaar. Wij gaan nog veel meer stappen maken."

Voor meer informatie:
Bob Persoon
Beekenkamp Verpakkingen
Korte Kruisweg 157
2676 BS Maasdijk
Tel: +31 (0)174 526 100
bob.persoon@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl/verpakkingen