Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Future Food Experience geopend

Op donderdag 29 februari opende Elianne Demollin, Gedeputeerde Provincie Limburg de Future Food Experience. In de nieuwe faciliteit op Brightlands Campus Greenport Venlo kunnen bezoekers tijdens een interactieve reis kennismaken met innovaties en nieuwe ontwikkelingen in de agri-foodsector. In een acht minuten durende 360º videobeleving worden gedachten gereset, zintuigen geprikkeld en ontdekken bezoekers wat er gebeurt als men anders denkt én durft. Vanaf vrijdag 1 maart is de Future Food Experience geopend voor bezoekers.

Elianne Demollin, Gedeputeerde Provincie Limburg: "Als bezoeker van de nieuwe Future Food Experience duik je in de wereld van voedsel. De presentatie van voedsel in dit centrum geeft integraal zicht op het ecosysteem van voedsel en de innovaties op het gebied van voedsel op Brightlands Campus Greenport Venlo. Mensen worden geïnspireerd 'via een interactieve reis' om middels samenwerking de nieuwste mogelijkheden voor innovaties te ontdekken."

"Deze faciliteit is één van de drie nieuwe onderdelen van de campus. Het geheel van faciliteiten op de campus maakt dat daarmee een plek ontstaat die uniek is op het vlak van voedselecosystemen waarin bedrijven, al samenwerkend met andere bedrijven en kennisinstellingen zich verder kunnen ontwikkelen op het vlak van gezonde en duurzame voeding, future farming en biocirculaire economie."


Elianne Demollin

Future Food Experience is een initiatief van Brightlands Campus Greenport Venlo, Scelta Mushrooms, Rabobank, ZON Fruit & Vegetables en BASF |Nunhems.

Inschrijven voor het Future Food Experience kan hier.

Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo

Publicatiedatum: