Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PDI viert 40-jarig jubileum

Op 1 maart 1984 zette Peter Dekker sr. een gedurfde stap door PDI op te richten, gespecialiseerd in de levering en montage van scherminstallaties. Wat begon als een bescheiden onderneming in een garagebox aan de Lierweg in de Lier, groeide uit tot een gevestigde naam in de schermwereld.

De focus op kwaliteit, service en het ontzorgen van klanten waren vanaf het begin de drie pijlers van Peter Dekker Installaties. Deze principes zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de kernwaarden van het bedrijf.

In de beginjaren richtte PDI zich vooral op de Nederlandse, Belgische, Duitse en Zwitserse markten, waarbij goede contacten en agenten werden ingezet. De gestage groei leidde tot een verhuizing naar Naaldwijk in 1994, waar een pand aan de Nijverheidstraat werd verworven.

Innovaties
Met de uitbreiding van het bedrijf groeide ook het wagenpark en de faciliteiten. Van twee naar zes bussen, van ladders naar bouwtrekkers, en van één naar meerdere bedrijfsruimtes aan de Nijverheidstraat.

In 2001 werd een nieuwe mijlpaal bereikt met de verhuizing naar de Industriestraat 40, waarbij de bedrijfsruimtes aan de Nijverheidstraat behouden bleven.

Tegelijkertijd ontwikkelde PDI zijn schermsystemen en introduceerde nieuwe producten, zoals een lijn van eigen schermprofielen, het PDI-veerblok en het innovatieve slip-in systeem, dat wereldwijd op meer dan 1.500 hectare wordt toegepast.

Nieuwe generatie aan het roer
In 2009 vond een overdracht plaats, toen Peter Dekker sr. het stokje overdroeg aan zijn zoon, Peter Dekker jr. Met dit fundament kon de nieuwe generatie voortbouwen op het succes van PDI, waarbij de projecten groter werden en de activiteiten wereldwijd werden uitgebreid.

Het voortdurende streven naar groei en verbetering resulteerde in uitgebreide investeringen in het bedrijf, met name in de ontwikkeling en aanschaf van montage-materieel. Hierdoor kan PDI de benodigde slagkracht en kwaliteit leveren die tegenwoordig vereist zijn in de steeds complexer wordende projecten.

Jan Vellekoop, Peter Dekker en Peter Dekker junior

Strategische samenwerking
In april 2022 bereikte PDI een nieuwe mijlpaal door toe te treden tot de KUBO Group. Een strategische samenwerking die volgens PDI deuren opent naar verdere innovatie en groei. "De gecombineerde expertise en middelen zullen PDI in staat stellen om nog beter aan de steeds veranderende behoeften van de klanten te voldoen en de positie als toonaangevende speler in de schermwereld te versterken. Samen kijken we uit naar een veelbelovende toekomst vol nieuwe uitdagingen en successen."

Met een toegewijd team, bestaande uit de huidige directie, het managementteam en alle medewerkers, blijft PDI vasthouden aan de kernwoorden kwaliteit, goede service en het ontzorgen van klanten. "Het 40-jarig jubileum markeert niet alleen een indrukwekkende geschiedenis, maar ook een veelbelovende toekomst voor PDI in de schermwereld."

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties
Industriestraat 40
2671 CT Naaldwijk
T: 0174 629 444
info@pdinl.com
www.pdinl.com

Publicatiedatum: