Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tielemans Groentekwekerij stelt toekomst veilig

Alle locaties van Tielemans Groentekwekerij zijn met ingang 1 januari 2024 verdergegaan onder de naam Fresh Valley.

De laatste 25 jaar heeft de teler uit Boekel samengewerkt met collega-tuinders in Maasbree en Uden om jaarrond tomaten te kweken. Deze samenwerking is steeds hechter geworden en nu verzorgen ze vanuit deze samenwerking zelfstandige verkoop van tros-cherrytomaten en mini-komkommers.

In 2017 verwelkomde het bedrijf Giel Janssen als mede-eigenaar. Na de overname van een tuinbouwbedrijf in Sevenum trad Sam van Duifhuizen toe als teeltmanager. Onlangs heeft ook financieel manager, Yvon van de Rijt, besloten om compagnon te worden, waarmee de toekomst van Tielemans Groentekwekerij is veiliggesteld.


Yvon van de Rijt, Giel Janssen, Bert van den Brand, René Tielemans en Sam van Duifhuizen

Er zit nog wel een splitsing in de directie. Fresh Valley Uden en Fresh Valley Maasbree (teelt aardbeien) staan onder leiding van directielid Bert.

Fresh Valley Neerbroek, Fresh Valley Bovenstehuis, Fresh Valley Sevenum en Fresh Valley Grubbenvorst (teelt mini- snack- gewone-komkommers en tros-cherrytomaten) staan leiding van directieleden Yvon, Giel, Sam en René. De locatie in Grubbenvorst is recent aangekocht.

De teeltbedrijven van alle zes de locaties werken gezamenlijk samen onder Fresh Valley BV op gebied van personeel, transport en diverse andere raakvlakken.

Voor meer informatie:
Fresh Valley
077 – 7820 171
verkoop@freshvalley.nl
www.freshvalley.nl