Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opgegeven zaden krijgen tweede kans

Voor zaadlots die traditioneel als onbruikbaar worden beschouwd na standaard opwaarderingsprocessen, zijn er met behulp van de geavanceerde analysetechnieken van Seed-X methoden ontwikkeld die zelfs de meest uitdagende zaadpartijen nieuw leven kunnen inblazen. Dat deelt Paul Arts namens het bedrijf uit Wevershoof.

"Door het combineren van innovaties zoals kunstmatige intelligentie (AI) en "machine vision" verbetert het kiemingspercentage en daarmee ook de waarde van zaadpartijen die anders verloren zouden gaan. Dit verbetert de duurzaamheid van de landbouwsector en het bespaart kostbare middelen."

Seed-X heeft als missie om de duurzaamheid en efficiƫntie van de zaadindustrie te helpen verbeteren. "Wij staan klaar om de normen van zaadopwaardering te verleggen. Het gevolg is een positieve impact op de voedselvoorziening, de ecologische footprint en landbouwpraktijken wereldwijd."

Voor meer informatie:
Paul Arts
Seed-X
paul@seed-x.com
www.seed-x.com

Publicatiedatum: