Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volgende week start serie klantavonden Postuma in de regio

“Het gezellig samenzijn met collega-ondernemers is al een belangrijke reden om te komen”

Tholen - De tweede editie van 'Samen komen we 't verst' staat in de startblokken. Komende dinsdagavond 27 februari vindt de eerste van in totaal vier klantavonden plaats van Postuma AGF. Na de succesvolle avonden in vijf verschillende regio's in het land van vorig jaar, zet de groothandel dit jaar opnieuw in op een persoonlijke benadering om er wederom een succes van te maken.

Sfeerbeeld klantenavonden 2023

Geen standaard kraampjes, geen voorgekauwde presentaties, maar een unieke benadering gericht op het aanboren van lokale markten en het delen van praktische kennis, zowel met de specialisten van Postuma AGF als met ondernemers onderling. Dijanne de Boer van Postuma AGF vertelt: "We huren bewust geen evenementenbureau in. Het moet echt Postuma-eigen zijn. Want wat we hebben gemerkt, is dat het gezellig samenzijn en het spreken met collega-ondernemers, een belangrijke reden is voor ondernemers om te komen. Dat blijven we omarmen en we geven er deze editie nog meer gelegenheid voor."

Gezelligheid wordt weer net zo een belangrijk onderdeel als vorig jaar

In de vorige editie was er naast de gezelligheid ook de mogelijkheid om heel praktisch te gaan winkelen bij alle producten en diensten van Postuma AGF. Deze keer is die mogelijkheid er ook, maar met de focus op drie belangrijke doelgroepen: de markt, AGF-speciaalzaken en boerderij- en landwinkels. Door deze specifieke focus hopen ze deelnemers gerichter te bedienen met aandacht voor presentatie, aanprijzen en beleving binnen die doelgroep. Natuurlijk kunnen ondernemers een goodiebag vullen met leuke items. Ook een reden om te komen is de mogelijkheid om die avond in te tekenen op een exclusieve en scherpe aanbieding.

Daarnaast voorziet Postuma ondernemers van waardevolle inzichten op het gebied van financiën, marketing en personeelsbeheer. "Voor de inzet van social media hebben we bijvoorbeeld een handige handleiding gemaakt met praktische tips", aldus Dijanne.

De klantavonden worden dit jaar afgestemd op de specifieke doelgroepen: markt, AGF-speciaalzaken en boerderij- en landwinkels

Met een opkomst die de verwachtingen overtrof, is Postuma AGF vastbesloten om van de komende editie weer een succes te maken. 98% van de bezoeker heeft de vorige keer aangegeven weer te komen. De keuze om het evenement te organiseren in verschillende regio's bleek vorig jaar een schot in de roos te zijn. Zo konden ondernemers na een drukke werkdag kiezen voor een locatie die zo dicht mogelijk in de buurt lag en weer redelijk vroeg thuis zijn. "Iedereen is welkom, ook potentiële klanten, want ons gezamenlijke doel blijft hetzelfde: het versterken van de AGF- branche door samen te komen en kennis te delen. Samen streven we ernaar de consument te blijven voorzien van smakelijke en verse producten. Deze avonden bieden een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen", besluit Dijanne.

Klik hier om aan te melden

Programma:
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Einde: 22.00 uur

Data en locaties
Regio Midden, 27 februari 2024
Zwitsalterrein Apeldoorn (Vlijtseweg 100 t/m 150, 7317 AK Apeldoorn)

Regio Zuid, 5 maart 2024
Studio Boxx Nuenen (Spegelt 45, 5674 CE Nuenen)

Regio Noord, 7 maart 2024
De Bonte Wever Assen (Stadsbroek 17, 9406 BK Assen)

Regio West, 12 maart 2024
Eventcenter Dordrecht (Laan der Verenigde Naties 52, 3314 DA Dordrecht)

Klik hier voor de uitnodiging

Voor meer informatie:
Dijanne de Boer
Postuma AGF
Tel: 038 750 79 54
dijanne.deboer@postuma.nl
www.postuma.nl