Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oogst Sabrosa-Candonga van start

"We garanderen 10 maanden aardbeien per jaar"

"Als je levert aan supermarkten, is de eerste vereiste een continu aanbod. Dankzij een zorgvuldige planning van de teelt en prima oogsthoeveelheden sinds het begin van de herfst zijn we erin geslaagd om onze vaste klanten te behouden en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen in Midden-, Zuid- en Noord-Italië", zegt Giuseppe Zuccarella van de gelijknamige coöperatie uit de Zuid-Italiaanse provincie Matera. "Bij ons kunnen de klanten op beide oren slapen omdat ze genoeg volumes en een adequate kwaliteit ontvangen. Dit is de reden waarom de inkopers van supermarkten voor ons kiezen."

Giuseppe Zuccarella

"Elke dag verzenden we 4-5 pallets per supermarkt. Momenteel gaat het om een totaal van 35 pallets per dag, in vergelijking met 20 zo'n maand geleden. Dankzij de stevige aanvoer plannen de supermarkten dit jaar geen promoties met Spaans product. Ze weten dat ze vanaf oktober kunnen rekenen op Italiaanse aardbeien uit de regio Basilicata. Het Inspire ras moeten we doorgaans enkellaags verpakken, omdat de maten, met 75-80 g per aardbei, groot zijn. Ze hebben ook een Brixwaarde van 11-13 graden. Meer dan 70% van onze Inspire aardbeien hebben deze eigenschappen, die zeer gewaardeerd worden door de inkopers. Ook de lange houdbaarheid in de koelkast is een van de pluspunten van ons merk Matera Premium."

Drie weken geleden werd de oogst van de Sabrosa-Candonga aardbei opgestart. "Het blijft het belangrijkste aardbeienras in Italië. De vraag is hoog en de startprijzen zijn bevredigend. Dit jaar hebben we 8 hectare Sabrosa-Candonga aardbeien. Om de week kan er worden geoogst op een perceel. We hebben dus voldoende volumes om dagelijks aanvoer te garanderen," besluit Zuccarella.

Brochures voor retailinkopers:
Klik hier voor de aardbeien
Klik hier voor de sinaasappelen

Voor meer informatie:
OP Zuccarella Soc. Coop. Agr.
Via Parisi, 16
Scanzano Jonico (MT) – Italië
Tel: +39 (0)835 418009
info@opzuccarella.it
facebook/opzuccarella
opzuccarella.it

Publicatiedatum: