Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Californische teler start met cannabisteelt in pas gerenoveerde kas

Glass House Brands is begonnen met het telen van cannabis in een onlangs gerenoveerde kas op hun locatie in Zuid-Californië.

Kyle Kazan, medeoprichter, voorzitter en CEO van Glass House: "We zijn zeven maanden na de renovatie van de kas gestart met telen van cannabis in kas 5. De nieuwe kas lijkt op kas 6 op onze locatie in Zuid-Californië. Beide kassen zijn Kubo Ultra-Climamodellen. Met behulp van kas 5 kunnen we onze capaciteit met meer dan 70% verhogen. Bovendien kunnen we legale, veilige en hoogwaardige cannabis met concurrerende prijzen aan meer consumenten leveren. Kas 5 moet de opbrengst en de waarde voor aandeelhouders verhogen net zoals kas 6. Op basis van de huidige prijzen verwachten we dat kas 5 jaarlijks €93,61 miljoen omzet oplevert. De komende maanden verwachten we daarom een beter resultaat."

"Er kan 10% meer geteeld worden in kas 5 dan in kas 6. Er wordt verwacht dat het jaarlijks 113.000 kilo cannabisbiomassa oplevert. Daardoor zal de totale teeltcapaciteit van het bedrijf toenemen tot meer dan 272.000 kilo per jaar. We verwachten dat vanaf begin april kas 5 beplant is en dat vanaf dezelfde maand omzet gegenereerd wordt. Op die manier hopen we een maximale opbrengst te halen tijdens de Californische zomer."

Voor meer informatie:
Glass House Farms
www.glasshousefarms.org

Publicatiedatum: