Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kas voor medicinale cannabis VK

De bouw van een kas productie van medicinale cannabis door Glass Pharms is afgerond. De kas van 2,4 hectare staat in het westen van het VK. De kas en bijbehorend servicegebouw werden gebouwd in samenwerking met Kubo Greenhouse Projects, Askam Civil Engineering, Total Clean Air Limited en bijbehorende onderaannemers.

In 2023 rondde Glas Pharms al 16 proefoogsten af.


Kubo bouwde een Ultra-Climakas

De faciliteit wordt aangedreven door een gesloten systeem dat gekoppeld is aan een anaƫrobe vergistingsinstallatie. De installatie draait op supermarkt- en huishoudelijk voedselafval dat ook warmte en CO2 levert. Voor irrigatie wordt regenwater gebruikt. Het regenwater wordt behandeld en hergebruikt.

Glass Pharms verwacht dat medicijnen op basis van cannabis die op de locatie worden gekweekt, in het eerste kwartaal van dit jaar beschikbaar zijn. De medicijnen krijgen het kwaliteitsmerk "Made in Britain". Britse patiƫnten krijgen daardoor toegang tot een volledige binnenlandse toeleveringsketen.

Voor meer informatie:
Glass Pharms
glasspharms.com