Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anna Jęczmyk benoemd tot nieuwe directeur Greenyard Frozen

Greenyard kondigt aan dat Anna Jęczmyk, die verantwoordelijk was voor Greenyards Poolse Frozen activiteiten, is benoemd tot Managing Director van de Greenyard Frozen Divisie. Anna volgt Francis Kint op, die onlangs werd benoemd tot CEO. Binnen haar nieuwe rol zal ze ook deel uitmaken van het Group Leadership Team. Wojciech Kapka, die sinds 2014 Operations Director is bij Greenyard Frozen Polen, zal Anna opvolgen als General Manager voor de Poolse diepvriesactiviteiten.

Anna Jęczmyk werkt al meer dan tien jaar bij het bedrijf en heeft ruim 20 jaar ervaring in de sector. Met haar benoeming verzekert Greenyard zich van continuïteit, en bestendigt de organisatie de vooruitgang die de Frozen Divisie boekte onder leiding van Francis Kint, zo meldt het bedrijf.

Anna Jęczmyk: "Ik ben erg blij met mijn aanstelling als Managing Director voor de Frozen Divisie en dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen van het Executive Management van Greenyard. Ik kijk er naar uit om direct bij te dragen aan ons doel. Met onze diepvriesactiviteiten spelen we immers een essentiële rol in de overgang naar gezonde, duurzame en voedzame diëten, voor iedereen. Ik wil dat traject nog verder versnellen en de toegevoegde waarde van Greenyards Long Fresh Segment volledig inzetten, samen met ons gepassioneerd en ervaren team."

Francis Kint, CEO Greenyard: "Onze talentvolle leiders kansen bieden is een belangrijk deel van ons succes. Het is geweldig om te zien hoe onze interne talenten zich binnen het bedrijf ontwikkelen en doorgroeien naar senior managementposities. Anna kent de Greenyard Frozen business vanbinnen en vanbuiten en kan meteen
aan de slag. Nu zij de leiding heeft over de hele Greenyard Frozen Divisie en Wojciech de leiding heeft over Greenyard Frozen Polen, kunnen we onze huidige sterktes volledig blijven benutten en tegelijkertijd verder blijven groeien. Dit kadert allemaal in onze ambitie om de kracht van pure-plant in al haar vormen te ontketenen."

Voor meer informatie:
Greenyard
info@greenyard.group
www.greenyard.group

Publicatiedatum: