Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee groentevrouwen sluiten hun winkels

Twee groentevrouwen sluiten deze week de deuren van hun winkels. Zowel Annemarie Litjens van De Hôrster Tuin in Horst als Joyce van Duijnhoven van Joyce Groenten en Fruit in Sint-Oedenrode runden een moderne groentewinkel met diverse ambachtelijke bereidingen en maaltijden.

Vandaag is er een opheffingsuitverkoop in De Hôrster Tuin, zodra de winkel leeg is sluiten de deuren voorgoed. "Ik vind het ontzettend jammer dat na meer dan 30 jaar een groentewinkel in Horst, en in het bijzonder De Hôrster tuin, gaat verdwijnen", laat Annemarie weten.

Annemarie volgde in april 2020 groenteman Gerard Peters op waar ze sinds haar 15e jaar als weekenhulp werkte. De winkel werd gemoderniseerd met veel ruimte voor bereide producten. Afgelopen zomer startte de zoektocht naar een opvolger maar die is op niets uitgelopen. "Ik heb de laatste maanden mijn best gedaan in de zoektocht naar een opvolger. Helaas is dit niet gelukt. Ik heb besloten definitief te gaan stoppen met mijn prachtige groente- en fruitwinkel De Hôrster tuin", aldus Annemarie die een nieuwe weg wil inslaan.

Ook Jocye Groenten en Fruit sloot afgelopen zaterdag na een leegverkoop definitief de deuren. Dit was noodgedwongen omdat het huurcontract niet verlengd werd en er geen geschikt pand was om de winkel in voort te zetten, zo laten ze weten op Facebook. "Ik heb een hele fijne tijd gehad met mijn winkel op de Borchgrave.
Prachtig werk om te doen, gezellig, goei en trouw personeel gehad en zo'n lieve klanten met ieder z'n eigen verhaal, dat ze met ons hebben kunnen delen. "

Publicatiedatum: