Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spijtig einde van Healthy Fresh

Tholen - Het sluiten van Healthy Fresh, de groentewinkel die vier jaar geleden haar deuren opende, betekent het einde van een droom voor zaakvoerster An Cabanier. Met haar achtergrond in de zorg, horeca en AGF creƫerde ze een winkel die niet alleen hoogwaardige en veel lokale producten aanbood, maar ook bekend stond om de uitstekende presentatie en klantenservice.


Zaakvoerder An Cabanier (r) in betere tijden, achieffoto

Healthy Fresh nam in 2018 het stokje over van 't Appeltje, een winkel die door de populariteit uit zijn voegen barstte, tot de verhuizing naar een nieuw, modern en rolstoeltoegankelijk pand dat met een professionele keuken ook voorbereid was op de toekomst.

An hechtte grote waarde aan de hoogste standaarden, zowel voor producten als medewerkers. Dat werd in de branche gezien en Healthy Fresh werd in 2022 bekroond tot Groentevakman 2022. De titel voorkwam niet dat An nu de trieste beslissing heeft moeten nemen de winkel voorgoed te sluiten.

De groentevakvrouw zei tegen Made in dat het gebrek aan personeel en de onmogelijkheid om de prijzenoorlog te doorstaan, samen met herhaaldelijke vandalenstreken, de doorslag gaven. Het nieuws van de sluiting leidde tot veel emoties, met An die haar beslissing met tranen in de ogen aankondigde.

Bron: Made in, Primeur

Publicatiedatum: