Accountmanager

CNB is op zoek naar een accountmanager vaste planten die een uitdaging ziet in adviseren, onderhandelen en verbinden!
CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van vaste planten en bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.


JIJ

  • Bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en hebt enige ervaring in de vaste planten / sierteelt / agrarische sector.
    Staat met beiden benen potig in de grond en je bloeit op van het opbouwen van een vast klantenbestand en het signaleren van kansen in de markt.
  • Bent graag een partner als het gaat om bemiddeling en advisering van onze klanten. Bent nuchter, een echte onderhandelaar, maar luistert ook goed naar de wensen en behoeftes van onze klanten.
  • Vindt het leuk om mensen te verbinden en een gezamenlijk belang in kaart te brengen

 

WIJ

  • Bieden een uitdagende baan als accountmanager in vaste planten waarbij je een langdurige relatie opbouwt met onze klanten. Het doel van deze relatie is uiteindelijk een duurzame samenwerking op te bouwen.
  • Zorgen voor een werkplek waar je kunt leren, fouten mag maken, maar waar je vooral kan zaaien wat je later zelf ook mag oogsten.
  • Ondersteunen jou op de gebieden waar je dit nodig hebt, waarbij je kunt denken aan een laptop, nieuwe telefoon, stoere leaseauto en een potje tafeltennis met je collega’s!


Jij leest dit en denkt: ‘’Ik kan en wil dit!’’
 

Wij vragen je dan direct te solliciteren door ons in het kort te vertellen waarom jij onze nieuwe accountmanager bent! Mail jouw nieuwsgierig makende motivatie en een korte samenvatting van jouw cv naar: werkenbij@cnb.nl

Vragen kun je stellen aan onze afdeling HR: hr@cnb.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is niet gewenst 


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven